Green Collectief

Wie zijn wij?

Greencollectief is 100% onafhankelijke de beste besparingplatform van Noord – Nederland

Contact

01. Onafhankelijk

Greencollectief is 100% onafhankelijke besparingsplatform van Nederland en werd in 2015 opgericht om met zoveel mogelijk mensen een vuist te vormen tegen de alsmaar stijgende energieprijzen.

Wij ontvangen een vergoeding van de energieleveranciers als u via Green Collectief een nieuw energiecontract afsluit. Deze vergoeding maakt het mogelijk dat wij onze diensten, zoals een transparante vergelijking, klantenservice en advies, kosteloos kunnen aanbieden.

02. Kosten besparen

Greencollectief helpt u graag met besparen op de kosten van energie. Wij hebben als motto ‘afspraak is afspraak, bij ons is de klant echt Koning!
Inmiddels hebben al meer dan 2.500 zakelijke klanten en meer dan 8.400 particuliere klanten voor ons gekozen. Waaronder tal van vastgoedeigenaren, transportbedrijven, zorginstellingen en agrarisch gerelateerde organisaties.
Wij zijn al jaren achtereen een sterk groeiend bedrijf.
Onze verkooporganisatie bestaat momenteel uit ongeveer 10 consultants.
Bij Greencollectief zijn meer dan 5 medewerkers actief die garant staan voor de best mogelijke ervaring voor onze klanten én consultants. Huishoudens met een gemiddeld energieverbruik besparen honderden euro’s. Bedrijven besparen duizenden!

03. Groot zakelijk

Hoe zit het dan met groot zakelijk? Ook als u een heel hoog verbruik heeft kunnen wij helpen. Ga dus niet direct in op het eerste, tweede of derde aanbod. Vergelijk alle aanbieders! Of laat het ons voor u doen! Wij doen ons uiterste best om voor u de beste deal te krijgen. Doe ook mee met het greencollectief en bespaar gemakkelijk en snel op uw energiekosten. Iedereen kan meedoen. Hoe meer mensen meedoen hoe meer korting we kunnen krijgen. Meedoen met het 100% onafhankelijke besparingsplatform is gratis en kost u dus helemaal niets!

 Ontzorgt

Hoe worden wij betaald?

Vergelijken en overstappen is kosteloos bij greencollectief. Hoe komen we aan onze inkomsten? Als u bij ons overstapt, ontvangen wij van de aanbieder een vergoeding. Door deze afspraken te maken kunnen wij onze diensten kosteloos blijven aanbieden. Green Collectief is volledig onafhankelijk. De vergoeding zal dan ook nooit een rol spelen in de uitkomst van de vergelijker.

 

%

Nieuwe klanten

%

Tevreden klanten

100% Onafhankelijk, maar dan écht

Green Collectief is niet verbonden aan welke aanbieder dan ook. Daarom maakt het ons niet uit welke aanbieder u kiest. Wij geloven dat vergelijken alleen kan, als wij volledig objectief zijn.

Loyaliteit wordt niet beloond

U bent blij met uw huidige aanbieder en overstappen is een hoop gedoe. Scheelt overstappen echt zoveel? Als u jarenlang bij dezelfde aanbieder blijft, betaalt u onbewust te veel. Overstappen doet besparen. Via ons platform ziet u binnen een paar minuten al hoeveel u jaarlijks kunt besparen. Overstappen loont altijd! Wat als uw huidige aanbieder het goedkoopst is? Het gebeurt vrijwel nooit, maar dat blijkt dan uit de vergelijker. De kosteloze analyse die wij voor u maken duurt twee minuten, maar u weet wel zeker dat u de beste deal hebt.

Voor u aan de slag

Dagelijks zetten we ons in om de markt inzichtelijk en transparant te maken. Binnen het team hebben verschillende leden hun eigen expertise. Gezamenlijk houden we de markt in de gaten en kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt. Wij gaan voor u aan de slag. Dat is voor u een zorg minder

 onze Klant is koning

We doen waar we goed in zijn

Ontzorgen

We regelen alles voor u, zodat u met een gerust hart kunt overstappen.

Gratis advies

Ons advies is gratis en persoonlijk.

Persoonlijk advies

Wij bieden onze service kosteloos aan, en we komen bij u thuis.

Verhuis service

Wij zorgen ervoor dat wanneer u in uw nieuwe woning gaat wonen dan ook al uw nutsvoorzieningen zoals energie, internet, tv en bellen verhuisd/geregeld zijn.

Telefonisch consult

Heeft u niet veel tijd of zin in een huis bezoek, maar u wilt zich toch laten voorlichten? Maak dan gebruik van ons telefonisch consult. U kunt online een afspraak maken

Online afspraak maken

Het is nu nog makkelijker om een afspraak te maken. U kunt nu 24 uur per dag een online afspraak maken via onze online agenda.

 

Maak afspraak