gooi niet onnodig geld weg

Laat u goed voorlichten

ZAKELIJK

Energie zakelijk voor uw bedrijf?

Hoe werkt zakelijke energie vergelijken?

Het vergelijken van zakelijke energiecontracten via Green Collectief.nl is eenvoudig. Het enige wat u erbij moet pakken is uw elektriciteits- en gasverbruik. Heeft u dit niet bij de hand? Geef dan aan voor welk soort bedrijf u een energiecontract zoekt. Wij bekijken vervolgens of u een kleinzakelijk of grootzakelijk verbruiker bent.

Is uw bedrijf al tijden lang klant bij dezelfde energieleverancier? Dan is de kans groot dat een overstap naar een andere energieleverancier een grote besparing oplevert. Regelmatig energie vergelijken hoort bij een gezonde bedrijfsvoering. Als kleinzakelijk energieverbruiker kan een overstap tot €800 per jaar opleveren. Voor grootzakelijk verbruikers kan dit zelfs oplopen tot €7.500. Het is dus zonde hier niet jaarlijks tien minuten naar te kijken!

 

Zakelijk of particuliere energie

Welke keuze is het beste ?

Afhankelijk van het gebruik van uw bedrijfspand kiest u voor zakelijke energie of particuliere energie.
De voor- en nadelen van zakelijke energie

Voordelen
  • Maatwerk mogelijk;
  • Hoog niveau van service;
  • Advies voor ondernemers.

 

Nadelen
  • Geen maximumbedragen voor de opzegvergoeding;
  • Geen verbod op stilzwijgende verlenging contract;
  • Geen 14 dagen bedenktijd.
Vergelijk het aanbod van energieleveranciers

Maar hoe weet u nou welke energieleverancier het beste aanbod voor uw bedrijf heeft? Hier helpen wij u graag bij. Allereerst moeten wij weten of u een kleinzakelijk verbruiker bent of een grootzakelijk verbruiker. Als kleinzakelijk verbruiker kun u meteen gebruikmaken van onze aanbod. Ben u een grootzakelijk verbruiker dan stellen wij op basis van uw gegevens een offerte op maat op. Uit deze offertes kiest u vervolgens het meest gunstige contract.

 

 

Bedrijfspand zonder zakelijke bestemming

Veel ZZP’ers werken vanuit huis. In dat geval mag uzelf kiezen of u energie afneemt als zakelijk gebruiker of als particuliere gebruiker. Wij raden u aan zowel een particuliere vergelijking te maken als een zakelijke vergelijking. Particuliere energie is in de meeste gevallen voordeliger, omdat u bij een overstap vaak een welkomstkorting ontvangt.

Een ander voordeel van particuliere energie is dat u beter beschermd bent. Zo heeft u 14 dagen bedenktijd, een maximale opzegvergoeding en geldt er een verbod op stilzwijgende verlenging. Zakelijk gebruikers maken geen aanspraak op deze regels.

Bedrijfspand met zakelijke bestemming

Zit uw bedrijf in een bedrijfspand met zakelijke bestemming, dan bent u verplicht zakelijke energie af te nemen. Om in dit geval de beste energiedeal te vinden, hebben wij het KvK-nummer nodig en willen wij (een schatting van) uw verbruik weten. Deze gegevens helpen ons voor u de beste deal te vinden.

Waarom gebruikmaken van de service van GREEN COLLECTIEF
Ons doel is de energiemarkt voor consumenten inzichtelijk en transparant maken. Daarbij bieden wij u de best mogelijke service. Bij het maken van een vergelijking houden wij daarom rekening met al uw wensen en eisen. Heeft u liever persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op zodat wij u telefonisch kunnen adviseren.

 

 

100 % scherp

Aanbod op maat

Voor de grootzakelijke markt en voor het MKB is er veel winst te behalen, als u eens naar uw energie rekening laat kijken. Wij van Green Collectief, hebben de ervaring en de Know-How, om  u gratis van dienst te mogen zijn. Uw persoonlijke behoefte staan voorop. 

100 % onafhankelijk

Green Collectief is volledig onafhankelijk.

100 % gratis

Onze adviezen geven wij gratis.

100 % geinformeerd

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

100 % scherp

Aanbod op maat, met de juiste voorwaarden, èn altijd scherp!